Gewassen

Bosbouw

Teeltsystemen voor jonge bomen

Ons mobiele containersysteem is heel geschikt voor de vermeerdering van jonge boomplanten. Het creëert optimale omgevingen voor een divers scala aan jonge bomen, waardoor stevige groei wordt gegarandeerd. We bieden volledig automatische, semi-automatische en handmatige systemen om de efficiëntie te verhogen en arbeidskosten te verlagen.

Vermeerderen van jonge bomen

Onze mobiele containersystemen zijn zeer flexibel en geschikt voor verschillende soorten en maten jonge bomen. Een unieke eigenschap van dit systeem is de mogelijkheid om zaailingen naar verschillende klimaatzones te verplaatsen, waardoor optimale groeiomstandigheden worden gecreëerd en de algehele kwaliteit van de planten wordt verbeterd. Door de planten te verplaatsen naar zones die het beste voldoen aan hun omgevingsbehoeften, zorgen we ervoor dat ze de juiste hoeveelheid licht, water en voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben voor hun groei.

Onze systemen zijn sterk geautomatiseerd, waardoor arbeidskosten worden verlaagd en de productiviteit wordt verhoogd. Het mobiele containersysteem kan worden aangepast met een tweede laag voor vroege groeistadia, intern transport of opslag, waardoor het zeer aanpasbaar is. Deze eigenschap maakt het systeem zeer veelzijdig, omdat het eenvoudig kan worden aangepast om aan verschillende behoeften te voldoen. Ons teeltsysteem is flexibel en toekomstgericht, groeiend met jouw behoeften en waardoor een geleidelijke overgang naar meer geautomatiseerde processen mogelijk is.

Mobiele
containersystemen

Het telen op teeltcontainers is een beproefde methode voor diverse gewassen. Wij bieden een reeks volautomatische, halfautomatische en handmatige mobiele containersystemen. Onze systemen zijn op maat ontworpen en ontwikkeld om de hoogste efficiëntie, een verbeterde workflow en een verminderde inzet van arbeid te bereiken.

Ready to roll?

Hoe kunnen we jouw bedrijf laten groeien?

Wij helpen je graag. Neem contact met ons op.