Gewassen

Jonge planten

De beste oplossing voor het kweken van gezonde jonge planten

Het kweken van jonge planten is een nauwkeurig proces dat de beste oplossingen vereist voor een veelbelovende toekomst. HT Verboom biedt betrouwbare teeltsystemen aan die bijdragen aan de groei van gezonde jonge planten, die op hun beurt weer hoogwaardige gewassen produceren. Wij leveren diverse teeltsystemen, waaronder volledig automatische, semi-automatische en handmatige mobiele container systemen, die je kunnen helpen om de efficiëntie te verhogen, werkprocessen te stroomlijnen en arbeidskosten te verlagen.

Voordelen van onze mobiele containersystemen voor jonge planten

Bij het kweken van jonge planten is het handhaven van hygiëne een essentiële factor om rekening mee te houden. Om infecties en ziekten te voorkomen, wordt aanbevolen om mensen uit het teeltgebied te houden. Gedurende de groeicyclus zijn echter verschillende handelingen nodig en is het wenselijk om planten te verplaatsen naar verschillende klimaatzones. Dit is noodzakelijk om optimale groeiomstandigheden te garanderen en te voldoen aan de markteisen voor een consistent en uniform product.

Een mobiel container systeem biedt diverse significante voordelen, waaronder kosteneffectiviteit. De hoge mate van automatisering vermindert arbeidskosten en verhoogt de productiviteit, waardoor het een ideale oplossing is voor kwekers van jonge planten die hun productieprocessen willen optimaliseren. Daarnaast kan het mobiele container systeem worden ontworpen met een tweede laag die gebruikt kan worden voor teelt, intern transport of opslag. Deze eigenschap maakt het systeem uiterst veelzijdig, omdat het gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende behoeften.

Maak geen compromissen als het gaat om kwaliteit. Kies voor het mobiele container systeem van HT Verboom en til het kweken van jonge planten naar een hoger niveau.

Mobiele
containersystemen

Het telen op teeltcontainers is een beproefde methode voor diverse gewassen. Wij bieden een reeks volautomatische, halfautomatische en handmatige mobiele containersystemen. Onze systemen zijn op maat ontworpen en ontwikkeld om de hoogste efficiëntie, een verbeterde workflow en een verminderde inzet van arbeid te bereiken.

Projecten

Trots op onze
referenties

A7 Flowers
Bollen, Nederland
Majestic YoungPlants
Jonge planten, Australië
Gustafslund
Jonge planten, Zweden
Ready to roll?

Hoe kunnen we jouw bedrijf laten groeien?

Wij helpen je graag. Neem contact met ons op.