Keeps
you
rolling

t.previous
t.next

HT Verboom houdt jouw logistieke processen altijd en overal draaiende.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector zijn we een betrouwbare partner in het leveren van complete teeltsystemen. Als geen ander weten we dat logistiek een cruciaal onderdeel is van jouw bedrijfsprocessen. Daarom leveren we teeltsystemen die naadloos zijn ontworpen en afgestemd op jouw wensen en eisen. Onze teeltsystemen worden wereldwijd gebruikt en zijn geschikt voor een vele teeltsoorten.

Introduction

Jouw groeiprovider

We bieden meer dan alleen logistieke oplossingen; wij zijn jouw groeiprovider. Met een speciale focus op mobiele containersystemen, mobiele gootsystemen, meerlagensystemen en werkplekautomatisering (her)vormen we jouw logistieke processen om de productie en kwaliteit van jouw gewassen te verbeteren, de arbeidsomstandigheden te verbeteren, kosten te verlagen en jouw beschikbare kweekruimte te optimaliseren.

Projecten

Trots op onze
referenties

Projecten

Onze aanpak

Ons streven om onze klanten de beste oplossing te bieden onderscheidt ons. Gedreven door passie en toewijding leggen we de nadruk op resultaten op de lange termijn in plaats van snelle oplossingen. We streven naar duurzame teeltsystemen die jarenlang meegaan en impact hebben op de activiteiten van onze klanten. Deze toewijding aan een blijvende impact is duidelijk zichtbaar in de ontwikkeling van HT Verboom sinds de oprichting in 1998. Aanvankelijk richtte HT Verboom zich als onderaannemer op het installeren van teeltsystemen, maar onder leiding van Herman Verboom ontwikkelden wij ons tot een aanbieder van complete hoogwaardige teeltsystemen. Zijn geloof in het potentieel voor verbetering leidde tot onze aanzienlijke groei.

Keeps you rolling

Bij HT Verboom zorgen we er met onze toewijding aan jouw succes voor dat jouw bedrijf in beweging blijft en voortdurend een stap vooruitzet. Keeps you rolling is niet alleen onze slogan; het is onze belofte om jouw logistieke processen altijd en overal aan het rollen te houden.

Speel film af

Onderdeel van GreenV

HT Verboom maakt deel uit van GreenV. In samenwerking met andere GreenV bedrijven brengen we hoogwaardige tuinbouwtechnologie, -kennis en -ervaring samen om complete tuinbouwoplossingen te bieden.

Ook onderdeel van GreenV